keskiviikko 6. toukokuuta 2015

2015 MET Gala, p.2

Tässä loput tämänvuotisen MET Galan suosikeista!

Alexa Chung ihastutti Erdemin iltapuvussa ja kiinalaishenkisissä kengissä, Ivanka Trump oli tyylikäs Prabal Gurungin iltapuvussa, ja Joan Smalls säväytti Roberto Cavallin iltapuvussa.

Dianna Agron ihastutti Tory Burchin iltapuvussa, Hannah Bagshawe oli tyylikäs Valentinossa, ja Kate Mara edusti Diane von Furstenbergin syväänuurretussa iltapuvussa.

Amanda Seyfried oli upea ilmestys Givenchy Haute Couturen iltapuvussa, Taraji P. Henson oli tyylikäs Balenciagan iltapuvussa ja korvakoruissa sekä Fred Leightonin rannekorussa, ja Uma Thurman säteili Atelier Versacen iltapuvussa, Alexandre Birmanin sandaaleissa sekä Anna Hun korvakoruissa.

Emily Ratajkowski kunniotti illan teemaa Topshopin mekossa, Rauwolfin clutchissa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Solange Knowles keräsi katseet Gilesin erikoisessa mekossa ja Cartierin koruissa, ja Lily Collins oli ihastuttava näky Chanel Haute Couturen asukokonaisuudessa.

Emma Roberts oli tyylikäs Ralph Lauren Collectionin iltapuvussa ja sandaaleissa, Elizabeth Banks puolestaan säväytti Michael Korsin turkoosissa iltapuvussa ja Lee Savagen clutchissa. Myös Gabrielle Union luotti yksiväriseen iltapukuun.

Janelle Monae oli tyylilleen uskollinen H&M:n asukokonaisuudessa ja Nicholas Kirkwoodin sandaaleissa, Chrissy Teigen oli upea ilmestys St. John Knitsin iltapuvussa ja Fred Leightonin korvakoruissa, ja Sarah Jessica Parker oli illan näyttävin H&M:lle suunnittelemassaan mekossa, Philip Treacyn päähineessä ja Jennifer Fisherin, Cindy Chaon sekä Fred Leightonin koruissa.

Kendall Jenner edusti Calvin Klein Collectionin iltapuvussa, Cara Delevingne keräsi katseet Stella McCartneyn jumpsuitissa ja korkkareissa, Cartierin koruissa sekä lukuisissa kukkatatuoinneissa, ja Keri Russell yllätti pukeutumalla Aquazurran höyhenluomukseen.

Lizzy Caplan oli kuin kuninkaallinen Donna Karan Atelierin iltapuvussa, Emily Blunt sädehti Pradan iltapuvussa, viitassa ja clutchissa sekä Anna Hun upeissa korvakoruissa, ja Sofia Vergara edusti Marchesan iltapuvussa.

Kuvat/Pics People.com.

Ei kommentteja: