tiistai 5. toukokuuta 2015

2015 MET Gala, p.1

Eilen järjestettiin vuotuinen muotiväen kohokohta eli MET Gala. Tänä vuonna juhlittiin China: Through the Looking Glass -näyttelyä, ja paljon nähtiinkin asuja aasialaishenkisillä vaikutteilla. En millään osannut karsittua suosikkejani tämän enempää, joten parhaat gaala-asut tällä kertaa kahdessa postauksessa! Illan ehdottomat suosikkivärit olivat punainen ja kulta, joten tässä asuja siltä väriskaalalta muutamalla muulla höystettynä.

Jessica Chastain oli upea ilmestys Givenchy Haute Couturen iltapuvussa ja Piaget'n korvakoruissa, Candice Swanepoel edusti Michael Korsin pitsi-iltapuvussa, ja Kate Beckinsale sädehti Diane von Furstenbergin iltapuvussa, Carrera y Carreran koruissa sekä Christian Louboutinin sandaaleissa.

Anne Hathaway yllätti Ralph Lauren Collectionin hupullisessa iltapuvussa ja Benedetta Bruzzichesin clutchissa, Beyoncé keräsi kaikkien katseet Givenchy Haute Couturen iltapuvussa, Lorraine Schwarzin koruissa ja samurai-henkisessä ponnarissa, ja Rosie Huntington-Whiteley edusti Atelier Versacen luomukseen pukeutuneena.

 Hailee Steinfeld ihastutti Michael Korsin iltapukuun ja Beladoran koruihin pukeutuneena, Jaime King ja Reese Witherspoon edustivat Jason Wun hillityissä luomuksissa.

 Hannah Davis edusti upeana J. Mendelin iltapuvussa, Christian Louboutinin sandaaleissa, Marina B:n koruissa ja Koturin laukku kädessään, Jennifer Lopez säväytti Atelier Versacen iltapuvussa ja Swarovskin clutchissa, ja Poppy Delevingne keräsi katseet Marchesan kolmiulotteisessa iltapuvussa Edie Parkerin clutchilla asustettuna.

Punaista nähtiin myös lyhyemmissä mekoissa. Zendaya ihastutti Fausto Puglisin mekossa, Vanessa Hudgens oli tyylikäs H&M:n mekossa, ja Karolina Kurkova säväytti Tommy Hilfigerin mekossa, Fred Leightonin korvakoruissa sekä kultaisissa sandaaleissa.

Gigi Hadid edusti upeana Diane von Furstenbergin iltapuvussa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Wendi Murdoch asusti Oscar de la Rentan kultakirjaillun iltapukunsa Cindy Chaon koruilla ja upealla Koturin laukulla, ja Rose Byrne säväytti Calvin Klein Collectionin nahkapaloista koostuvassa mekossa, clutchissa ja sandaaleissa sekä Broken English -merkin korvakoruissa.

Myös housuasuja nähtiin. Diane Kruger oli tyylikäs Chanel Haute Couturen asussa ja koruissa sekä Judith Leiberin clutchissa, Sienna Miller säväytti Thakoonin jumpsuitissa ja jakussa, Rauwolfin clutchissa ja Jacob & Co.:n tasselikorvakoruissa, ja Maggie Q edusti Tory Burchin pitkässä topissa sekä housuissa.

Bee Shaffer oli elegantti Alexander McQueenin luomuksessa, Olivia Munn säväytti J. Mendelin iltapuvussa ja Cindy Chaon koruissa, ja Jessica Alba edusti Kenzon asukokonaisuudessa sekä Cartierin koruissa.

Amal Alamuddin oli upea ilmestys Maison Margielan luomuksessa, Zhang Ziyi sädehti Oscar de la Rentan iltapuvussa, ja Banks ihastutti H&M:n iltapukuun pukeutuneena.

Huomenna sitten loput suosikit!

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: