tiistai 24. helmikuuta 2015

2015 Vanity Fair Party

Oscar-gaalan jälkeen juhlittiin perinteisesti Vanity Fairin järjestämillä jatkoilla, tässä parhaat pukeutujat piristämään harmaata tiistaita!

Blue Skies

 Amy Adams oli upea ilmestys Atelier Versacen iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin koruissa, Jessica Chastain ihastutti H&M:n (!!) mekossa, Piaget'n koruissa ja Jimmy Choon sandaaleissa, ja Sofia Vergara edusti Zuhair Murad Couturen iltapuvussa sekä Neil Lanen koruissa.

Bold & Printed

Diane Kruger säväytti Donna Karan Atelierin haalarissa, Anya Hindmarchin clutchissa ja Jimmy Choon sandaaleissa, Hailee Steinfeld edusti Andrew GN:n printtiluomuksessa, ja Emma Stone erottui joukosta Altuzarran midimittaiseen mekkoon sekä Christian Louboutinin sandaaleihin pukeutuneena.

 Jaime King edusti Altuzarran luomuksessa sekä Forevermarkin koruissa, myös Liberty Ross ja Poppy Delevingne valitsivat ylleen printtejä.

Metallic Moments

Molly Sims hehkui Ezra Couturen iltapuvussa ja Sutran koruissa, Lupita Nyong'o oli upea ilmestys Calvin Klein Collectionin iltapuvussa, ja Rosie Huntington-Whiteley edusti Alexandre Vauthierin syvänvihreässä paljettiluomuksessa.

Black & White

Suurin osa jatkovieraista päätyi tällä kertaa mustaan tai valkoiseen. Gigi Hadid säväytti Atelier Versacen iltapuvussa ja Zuhair Muradin sandaaleissa, Zoe Saldana ihastutti Prabal Gurungin kaksiväriseen iltapukuun ja Neil Lanen koruihin pukeutuneena, ja Miranda Kerr edusti Emilio Puccin iltapuvussa sekä Lorraine Schwartzin koruissa.

 Naomi Watts oli tyylikäs Giorgio Armanin jakkupuvussa, Rauwolfin clutchissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Mindy Kaling edusti luottosuunnittelijansa Salvador Perezin iltapuvussa, ja Natalie Portman oli upea ilmestys Christian Diorin iltapuvussa, Eddie Borgon clutchissa ja Cartierin koruissa.

 Jenna Dewan-Tatum säväytti Zuhair Murad Couturen iltapuvussa, Lorraine Schwartzin koruissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa Karlie Kloss kimmelsi Atelier Versacen luomuksessa, ja Selena Gomez edusti Louis Vuittonin iltapuvussa.

Jamie Chung edusti upeana metallikirjaillussa iltapuvussa, Leslie Mann oli tyylikäs Giorgio Armanin housuasussa ja Neil Lanen koruissa, ja Solange Knowles säväytti Naeem Khanin luomukseen pukeutuneena.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: