lauantai 30. elokuuta 2014

Emmy Parties 08/23/2014

Viime viikon lauantai oli täynnä Emmy-etkoja, sillä niin Variety, The Television Academy, BAFTA kuin Entertainment Weekly järjestivät omat Emmy-juhlansa! Tässä pirskeiden parhaat pukeutujat.

2014 Variety & Women in Film Emmy Nominee Celebration
Joan Smalls sädehti tyttömäisessä mekossa, Julianna Marguiles oli tyylikäs Victoria Beckhamin mekkoon, Roger Vivierin clutchiin, David Yurmanin korvakoruihin ja Christian Louboutinin sandaaleihin pukeutuneena.

Ariel Winter ihastutti BCBG:n mekossa, Edie Parkerin clutchissa, Vita Feden koruissa ja Expressin sandaaleissa, Gina Rodriquezin asu koostui Elizabeth and James -merkin topista, 3.1 Phillip Limin hameesta, Kurt Geigerin korkkareista sekä Tacorin koruista, ja Kiernan Shipka edusti Carvenin pikkumustassa.

Sophia Bush sädehti Maria Lucia Hohanin mekossa, Jimmy Choon korkkareissa ja Graziella Gemin korvakoruissa, Sarah Hyland erottui joukosta Georges Hobeikan toppiin, Alberta Ferrettin housuihin ja Orotonin clutchiin pukeutuneena, ja Cat Deeley juhli sinisessä minimekossa.

Television Academy's Emmy Awards Nominee Reception

Catin lauantai jatkui Television Academyn järjestämissä juhlissa, joissa hän edusti Burberryn upeassa iltapuvussa ja XIV Caratsin kultakoruissa. Joanne Frogatt kimmelsi Reem Acran couture-mekossa, Brumanin korvakoruissa sekä Jimmy Choon clutchissa ja korkkareissa, Michelle Dockery oli tyylikäs Elie Saabin jumpsuitissa, Vita Feden ja Melinda Marian koruissa sekä Louboutineissa.

2014 BAFTA Los Angeles TV Tea Event

Myös Michellen lauantai oli kiireinen, sillä aiemmin päivällä Michelle nähtiin BAFTA:n teekutsuilla Roland Mouretin toppiin ja hameeseen sekä turkooseihin Louboutineihin pukeutuneena. Kiernan Shipkan päivän toinen asu koostui Giambattista Vallin mekosta ja Stuart Weitzmanin sandaaleista, Ashley Madekwe edusti Christian Diorin haalarissa ja sandaaleissa.

Entertainment Weekly’s 2014 Pre-Emmy Party

Ashleyn matka jatkui Entertainment Weeklyn pirskeisiin, jossa hän edusti Wes Gordonin mekossa, Jimmy Choon clutchissa, H.Sternin koruissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa. Jamie Chung yhdisti samaiset sandaalit Marchesan mekkoon, Jennifer Morrison taas kimmelsi Jasper Conranin mekossa, Edie Parkerin clutchissa, Melinda Marian koruissa ja myöskin Stuart Weitzmanin nudekorkkareissa.

Myös Padma Lakshmi ja Natalie Zea saapuivat tyylikkäinä paikalle.

Kuvat/Pics JustJared.com, JustJaredJr.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: