keskiviikko 4. toukokuuta 2011

MET - Alexander McQueen: Savage Beauty, p.1

Maanantai-iltana järjestettiin vuotuinen Metropolitan Museum's Costume Institute Gala, tämänvuotinen näyttely on kunnioitus Alexander McQueenin elämäntyölle. Ja millaisia pukuja nähtiinkään! Paljon McQueenia, paljon myös muita onnistujia - niin paljon että pakko jakaa kahteen postaukseen!

 Blake Lively oli upea ilmestys Chanelin läpikuultavalla yläosalla varustetussa kreikkalaishenkisessä couture-mekossa. Liv Tyler nähtiin Givenchyn couture-luomuksessa, keltainen clutch sointui helman höyheniin. Diane Krugerin yllä nähtiin Jason Wun upealla halkiolla varustettu mekko, Emma Stone valitsi Lanvinin ruusupuvun ja kirkkaanpinkin huulipunan.

Valkoinen oli illan ehdoton hittiväri:
 
LeeLee Sobieskin yllä nähtiin Vionnetin tyylikäs mekko, Miranda Kerr valitsi Marchesan tyttömäisen tylliunelman ja huikeat Nicholas Kirkwoodin korkkarit. Sarah Jessica Parkerin Alexander McQueen oli vuodelta 2005, Chanel Iman taas ihastutti tämän kevään Dolce & Gabbanassa.

Julkkiskokki Katie Lee valitsi kreikkalaishenkisen iltapuvun, kun taas Freida Pinton Chanelin puku oli samalla hauska ja tyylikäs. Nicole Richien upea iltapuku oli vintagea 1930-luvulta, korut omasta House of Harlow 1960-mallistosta. Emma Roberts oli yksi monista Michael Korsia ylleen valinneesta, mekon musta yksityiskohta ja musta clutch toimivat kivasti yhdessä.

Toinen isoista trendeistä oli punainen ja sen eri sävyt:

Lea Michele hehkui Escadan tyköistuvassa mekossa, Gisele Bundchen taas valloitti Alexander McQueenissa. Mary-Kate Olsenin hipahtava mekko on vintagea, Dianna Agron taas asusti Michael Korsin mekkonsa upealla rannekorulla ja itsellään Michael Korsilla.

Jennifer Lopez oli upea näky Guccin tämän kevään pinkissä iltapuvussa, Brooklyn Decker valitsi Michael Korsia päästä varpaisiin. Evan Rachel Woodin tummanpunainen puku on myös Guccin. Rosie Huntington-Whiteleyn yllä nähty Burberryn puku oli yksi illan seksikkäimmistä - sopii vastikään valitulle maailman seksikkäimmälle naiselle! Isabel Lucas asusti korallisen Louis Vuittoninsa ihanilla kultaisilla asusteilla.

Myös muita kirkkaita värejä nähtiin. Vera Wang pukeutui omaan mallistoonsa, Eva Mendesin sininen unelma on Stella McCartneyn käsialaa. Zoe Saldana nähtiin vaaleankeltaisessa Calvin Kleinin puvussa, ja uskokaa tai älkää, Ginnifer Goodwinin upea vihreä puku on Topshopin custom-mekko!

Kuvat/Pics People.com, Style.com, The Cut.

Ei kommentteja: